Nieuwsbrief
E-mailadres
Go
Aanmelden Afmelden
Retina Total Eye Care®
Retina Total Eye Care® is de eerste privé-kliniek in Nederland op gebied van refractieve chirurgie, ooglaserbehandelingen en implantlenzen. Ons team beschikt over zeer veel ervaring en deskundigheid op dit gespecialiseerde deelgebied. De in Driebergen gevestigde kliniek werd in 1971 opgericht door Jan Willem en Lidia van der Linden. Zij hadden een duidelijk doel voor ogen: het aanbieden van oogzorg in de breedste zin van het woord.
 
Retina Total Eye Care® levert de niet verzekerde zorg, zo kunt u zich ook laten behandelen door middel van een ooglaser- of implantlensbehandeling om zonder bril of contactlenzen goed te kunnen zien. Met de nieuwste technologieën zijn wij in staat om u op alle afstanden scherp te kunnen laten zien. Een kosteloze Quickscan kan u globaal duidelijkheid geven over de mogelijkheden voor uw ogen. Kiest u voor een uitgebreid en deskundig vooronderzoek, dan kunt u een op maat gemaakt advies van ons verwachten. Wanneer u geïnteresseerd bent in een vooronderzoek, kunt u hiervoor een afspraak maken.
 
Er is bewust gekozen voor één centrum, centraal gelegen in Midden-Nederland. Dr. van der Linden: “Als je meerdere vestigingen opent, lever je in aan kwaliteit en dat willen wij absoluut voorkomen”. Kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel en er wordt continu naar perfectie gestreefd.
 
Dit streven uit zich in het feit dat technologische vernieuwingen constant op de voet worden gevolgd. Tevens verrichten wij met ons team wetenschappelijk onderzoek. Hiermee blijft het kwaliteitsniveau binnen de organisatie hoog en wordt vooruitgang van de organisatie geboekt. Daarnaast wordt er constant aan de persoonlijke kwaliteiten en inzet van alle medewerkers gewerkt, wat resulteert in een innovatief, vooruitziend bedrijf, dat ernaar streeft het beste uit zichzelf te halen om zo het allerbeste aan de cliënten te kunnen geven. Onze resultaten en wetenschappelijke onderzoeken publiceren wij regelmatig in vooraanstaande internationale oogheelkundige vakbladen en congressen.
Zoeken
Retina Total Eye Care
Nieuws
Multifocale implan...
12-07-2013, U bent verziend of bijziend? Het implanteren van een op maat ...
Cataract
11-01-2010, De meest voorkomende vorm van staar is het gevolg van veroudering. ...
Wat is verzekerde ...
11-01-2010, Onder verzekerde zorg vallen behandelingen die geheel of gedeeltelijk ...